Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 79. epizoda

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 79. epizoda

By  | 

Niranđan je isto pristigao, iza Anđeli posmatra i sluša sve ovo. Asta se okrene, pogleda Anđeli i uplakano kaže da joj je tata u pitanju. Anđeli kaže da je sa druge strane Šlok, ako ne ume da brine o njemu, kako će brinuti o drugima?

Anđeli kaže da ona (Asta) uvek uradi suprotno od onoga što joj se kaže. Asta joj obeća da će dati sve od sebe da bude dobra snaha i žena, ali danas je potrebna svojoj porodici. Anđeli se potom složi, može da ide, ali neka im ne dolazi više na oči, u tom slučaju.

Šlok isto dođe: “Gđo Agnihotri (Anđeli)! Nemate nikakva prava da zaustavljate Astu. Ako ima moju dozvolu da ode kući, zašto se Vi onda mešate?”

Anđeli je pobesnela: “Šlok!”

Šlok priđe Asti sa osmehom na licu. Obuhvati joj rukama nežno lice i moli je da ne brine, ništa se neće dogoditi njenom ocu, on (Šlok) je tu. Hajde, on će je odvesti do njenih. On uhvati Astu i povede je sa sobom. Niranđan pogleda Anđeli pa ode odatle.

Sođal i Đaja su u sobi, komentarišu Astu.

Kod Kirloskarovih, Kalindi otvori vrata pristigloj Asti. Asta odmah pita za oca, ugleda Avduta i priđe mu na kauč. Pita ga da li je dobro. Bez brige, neće dopustiti da mu se išta dogodi. Ne mora da strahuje ni od policije, neće mu ništa.

Kalindi se oglasi, veli da je Avdut dobro, povišen mu je pritisak malo, ali to je sve, zašto se onda brine o policiji? Avdut veli da je dobro, da li je sve u redu kod Agnihotrijevih? Na vratima je Šlok, koji pokuca, ima buket cveća u rukama i osmeh na licu. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site