Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 8. epizoda

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 8. epizoda

By  | 

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 8. epizoda

Prevod: Sebastijan. Hvala! 🙂

Na početku epizode, vidimo da novinar žestoko provocira Šloka, spomene njegovog oca, pita je li nepoštovanje prema ženama nasledio od njega. Šlok se razbesni i okrene, pogleda ga. Ovaj novinar se kezi. Šlok mu priđe i sav upaljen ga uhvati za okovratnik. Sureš moli Šloka da pusti ovog, mediji su prisutni i sve posmatraju i snimaju. Šlok grmi na ovog novinara: “Kako si se samo usudio da uzmeš mog oca u usta?!”

Novinar ga i dalje provocira, nedaleko odatle dolaze i Asta i Gauri i posmatraju sve ovo.

Unutar sale, Avdut se izvini Niranđan-u zbog nastale situacije. Tu je i Anđeli, koja naravno namrgođena doda da bi devojke trebale da znaju svoju granicu. Niranđan je zamoli da prestane.

Šlok prvo pogleda Astu, pa onda poludi od besa i počne da tuče ovog novinara. Asta celo vreme gleda haos koji je nastao. Šlokov brat i cela porodica pritrče da zaustave Šloka koji je van sebe od besa, zgrabio je ovog provokanta i ne ispušta ga. Tu je i Niranđan koji najzad ugleda sina kako tuče ovog. Šlok se zaustavi i malo dođe sebi kada ga ugleda pred sobom. Celo vreme, prisutni novinari prate ovaj incident. Šlok se pokunjeno obrati ocu, on (novinar-provokant) je spomenuo njega (Niranđan-a), nije uspeo da se iskontroliše kad je to čuo (on, tj. Šlok). Ovaj novinar dovodi policiju i smatra da bi trebali da uhapse Šloka.

Inspektor obavesti da moraju da odvedu Šloka u policijsku stanicu, pošto je pretukao ovog novinara pred svima. Anđeli zamoli Niranđan-a da preduzme nešto. Niranđan je veoma staložen, ovoga puta smatra da treba ostaviti stvari da teku. Inspektor odvodi Šloka, Asta sa porodicom gleda sve ovo. Šlok na kraju pogleda u oca (pogledao je i u Astu par puta 😀 – prim.prev.), pa pođe sa policijom. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site