Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – od 229. do 232. epizode

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – od 229. do 232. epizode

By  | 


Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – od 229. do 232. epizode
229. epizoda

Niranđan zahteva od Anđeli da se bosonoga, po vrelim stepenicama, popne do hrama i govori joj da će on svima u toj kući morati da bude na prvom mestu, te da će i ona i Asta biti strogo kažnjene. Asta je sve to čula i planira da ode i ona u hram.
Kalindi ispriča Avdutu da Sid voli Đoti, što njega uznemiri. Zabrinut je jer je Đoti još uvek udata i trudna, a pritom je i Niranđanova i Anđelina ćerka. Oni se neće složiti sa tom vezom. Sve se to može odraziti i na Astu i napraviti joj problem.
Asta uspe da stigne u hram pre Anđeli. Ona shvati da su stepenice vrele pa ih namerno polije vodom. Ljudi je blagosiljaju, a i Anđeli je dirnuta. Asta joj govori da neće dozvoliti da je bilo šta povredi. Anđeli je srećna i ljubi je u čelo. Njih dve urade puđu za Anđeline roditelje. Anđeli se šokira kad spazi svoje roditelje kako prose u hramu. Rasplače se i pobegne od njih. Ovi reše da odu. Asta moli Anđeli da ih zaustavi da ne odu, to je čudo što ih je našla. Anđeli je teško, kaže Asti da ih pusti da idu, bar su živi. Ne može ništa da uradi. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site