Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – ostatak serije

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – ostatak serije

By  | 


Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – ostatak serije
Sid se zaljubio u Đoti i iskazao joj svoja osećanja. Međutim, ona smatra da je njihova veza nemoguća i isprva ne želi da prizna svoja osećanja. No, na kraju ga prihvati. Rodi devojčicu i uda se za njega.
U međuvremenu, Varad ima aferu sa devojkom po imenu Mansi. Njegova afera povređuje njegovu ženu, Sođal, a pritom šteti i malenoj Kavji.
Pošto je Asta saznala da je Niranđanova dobrota zapravo samo prividna, te da je on nasilan muž koji strogo kontroliše i manipuliše svojom ženom, reši da ga kako zna i ume raskrinka i pokaže svetu šta se zaista zbiva. Uplašen i pod pretnjom da bude razotkriven, Niranđan počne da stvara nesporazume i razdor između Aste i Šloka. Ogorčen Astinim optužbama, Šlok podeli Agnihotri vilu na dva dela. Asta živi u jednom delu kuće a uskoro joj se pridruži Anđeli. Zatim i Varad sa Sođal i Kavjom. Đoti podrži Astu nakon što otkrije pravo, nasilno lice svog oca. Asta ubedi Varada da prekine svoju aferu. Šlok konačno otkriva pravu istinu o svom ocu i slomljeno mu je srce… Izvinjava se Anđeli i napokon je prihvati kao svoju majku.
Picture source: urbanasian.com
(NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site