Kako da nazovem ovu ljubav? (3. sezona) – 17. epizoda - Čandni zbog Adveja prospe čaj na Pranama i njegovu majku!

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? (3. sezona) – 17. epizoda – Čandni zbog Adveja prospe čaj na Pranama i njegovu majku!

By  | 

Megna daje Pranamu grickalice i govori mu da ih je napravila Čandni. Pranav veli da bi iz Čandninih ruku uzeo sve. Kađal prokomentariše kako je Čandni srećna devojka. Murli donese sok, ali Čandni opet pošalje Megnu. Megna zameni sok koji je bio namenjen Pranamu i da mu drugi, rekavši da je to Čandnin omiljeni sok. Pranam popije sok i zatraži još. Murli donese samose, kaže da ih je lično Advej napravio. Pranam pita Adveja da li je zaista tako. Ovaj potvrdi. Pranam izjavi da bi iz njegove ruke i otrov uzeo. Advej mu kaže da uzme onda. Čandni je uplašena, misli da sigurno ima nešto u hrani. Otme samosu iz Pranamove ruke i gurne je u usta. Advej se smeška. Indrani ljutito pita Čandni kakvo je to ponašanje. Ova slaže da je počela da oseća vrtoglavicu jer od jutra ništa nije jela. Advej veli da se to dešava. Otkrije joj da ga je ona podcenila, on nikad ne ponavlja dva puta isti trik – nije ništa sipao u hranu. Međutim, nešto drugo jeste uradio. Ode u kuhinju. Čandni uđe u kuhinju za njim i počne se raspravljati. Pita šta je onda uradio ako nije petljao oko hrane. Advej planira da joj zaokupi pažnju, tera je da skuva čaj i spremi šećer. Ona počne raditi to, sve vreme brbljajući. Kaže mu da se ne pravi pametan. Rekao je da je lično napravio samose, a dobro mu ide kvarenje stvari. Advej je gleda i smeška se. Šilpa uzme Čandnine papuče koje je ova ostavila pred kuhinjom. Čandni i dalje brblja, traži od Adveja da je ne plaši kao kakav negativac. Advej joj priđe s leđa. Obrazom joj dodiruje kosu. Ona se pogubi.  (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  22 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site