Kako da nazovem ovu ljubav? (3. sezona) – 17. epizoda - Čandni zbog Adveja prospe čaj na Pranama i njegovu majku!

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? (3. sezona) – 17. epizoda – Čandni zbog Adveja prospe čaj na Pranama i njegovu majku!

By  | 

Okrene se ka njemu i pogleda ga. Šilpa koristi priliku da na Čandnine papuče nalepi magnetsku traku. Čandni kaže Adveju da bi neko mogao naići i videti ih. Buni se, ali joj Advej šarmantno stavi prst na usne rekavši joj da slobodno naiđe ko god hoće, neka se desi šta god. S druge strane, Murli uspešno stavi parče magneta ispod tepiha, a Šilpa vrati Čandni papuče na mesto. Čandni primeti da joj je zagoreo čaj (daa, i to je moguće, jer ide mleko unutra 😊 – prim.prev.), žali se da je Advej kriv. Isključi ringlu. Međutim, kad pogleda pored sebe, shvati da je on nestao nekud.
Indrani razgovara sa gostima, kaže kako je svaka majka emotivna kad dođe na red ispraćaj ćerke. Pranam prokomentariše kako se i on ženi, ali njegova majka ne plače zbog toga. Čandni se pojavi tu sa poslužavnikom, donela je čaj. Zgazi na onaj tepih, a Advej pritisne dugme na daljinskom upravljaču. Čandni ne može ni da mrdne, magnet na papučama i onaj ispod tepiha se privlače. Ona je iznenađena, ne zna šta se dešava.  (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  22 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site