Kako da nazovem ovu ljubav? (3. sezona) – 17. epizoda - Čandni zbog Adveja prospe čaj na Pranama i njegovu majku!

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? (3. sezona) – 17. epizoda – Čandni zbog Adveja prospe čaj na Pranama i njegovu majku!

By  | 

Miku se raspravlja sa policijskim inspektorom jer je ovaj uhapsio njegovu majku bez ikakvog naloga. Tu ženu puste i Miku i ona se zagrle. Miku potom ugleda tragove lisica na njenim rukama. Nije mu svejedno, seti se kako se ona uvek starala o njemu. Naljuti se i pođe ka inspektoru, ali ga majka zaustavi i zamoli da je vodi kući. Miku hoće da zna ko je podneo prijavu. Otac mu prebaci da je njegova majka odvedena u zatvor zbog njega. Vir ugleda Šikino ime na prijavi i seti se ko je ona.

Čandni još uvek ne može da se pomeri. Pranam je zove da priđe. Advej opet pritisne dugme na daljinskom i ovaj put se magneti odbiju jedan od drugog, te Čandni posrne i prospe čaj na Pranama i njegovu majku. Svi su u šoku. Advej samo gleda.

U sledećoj: Advej se nagne nad Čandni i kaže će se osetiti loše ako ona uzme Pranamovo ime. Ona ga pita šta će uraditi. On odgovori da će onog ko stane između njih dvoje… zapaliti! Ona ga pita kako. Advej baci upaljen upaljač na Pranama koji počne da viče u pomoć. Čandni je zgranuta.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  22 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site