Kako da nazovem ovu ljubav? (3. sezona) – 20. epizoda – Pranam priznaje Adveju da želi Čandni samo na jednu noć!

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? (3. sezona) – 20. epizoda – Pranam priznaje Adveju da želi Čandni samo na jednu noć!

By  | 

S druge strane, ostali i dalje muče muku sa golobovima. Pranamu je jedan golub na glavi, a druga dva na ramenima 😃Sluge ih sklanjaju. Pranamova majka brine kako je ovo loš znak, ali Indrani joj kaže kako se kod njih to smatra povoljnim znakom. Pranam veli da postoji 0% šanse da se on predomisli u vezi tog braka. Oslovi Čandni i ostali tek onda shvate da ona stoji sa velom na glavi. Advej je pored nje. Indrani se pita kako je uopšte došlo do toga. Čandni je napeta, pogleda Adveja. Pranamova majka traži odgovor od Čandni, kao i Indrani.
Oglasi se Advej: “Zašto ste zabrinuti, gđo Vašišt? Sudbina je naterala Čandni da ponese veo u ime osobe koja joj je suđena. (Svi se iznenade.) Zar ne Pipi?”
Pranam/Pipi se nasmeje i potvrdi, u pravu je, Čandni i on su ozvaničili vezu. Svi se nasmeše. Advej čestita Čandni na ozvaničenoj vezi i pita je zar neće podeliti slatkiše. Pranam se veselo složi sa tim i stane pored Čandni. Indrani im stavi tiku i uradi aarti. Advej stoji iza Čandni jedno vreme, a potom ode odatle samouvereno salutirajući. Čandni gleda za njim dok ide “Rabba ve”.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Advej i Pranam su u nekom kafiću. Pranam razgovara preko telefona sa nekom devojkom. Oslovljava je sa “dušo” i kaže joj da je otputovao zbog posla. Potom kaže Adveju da je on samo jedan, a devojaka ima toliko. Hvali sebe. Advej mu iznervirano otme telefon i prekine poziv. Pranam se šali. Traži Adveju savet, pošto je on (Advej), naravno posle njega, najinteligentniji tu. Pita ga da li da sačeka da prođe jedan ili dva dana… On i Čandi.. Advej ga pita šta hoće da kaže. Pranam mu kaže da zna već, ono što se dešava posle venčanja. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

30 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site