Kako da nazovem ovu ljubav? (3. sezona) – 20. epizoda – Pranam priznaje Adveju da želi Čandni samo na jednu noć!

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? (3. sezona) – 20. epizoda – Pranam priznaje Adveju da želi Čandni samo na jednu noć!

By  | 

Advej pogađa: “Pesma?”
Pranam: “Ne, brate! Ono! Ono zbog čega se povećava natalitet u Indiji!”
Počne ispuštati strastvene zvuke. Jedna devojka prođe pored i čudno ga pogleda. Pranam pita Adveja šta misli, zašto je odradio “roka” ceremoniju. Da bi bio sa Čandni! Devojke iz malih sredina ne prihvataju to tako lako pošto pripadaju tradicionalnim porodicama. Šta misli, da on stvarno vidi svoju budućnost sa Čandni? Ne, on samo želi da se okupa u mesečini na jedno veče i da ode. Advej je sve nemo i zamišljeno slušao. Skine svoju narukvicu i besno udari njome po Pranamovom telefonu. Pranam je u šoku. Advej mu kaže kako mu je ta devojka sa kojom je malopre razgovarao pravila problem, a on ima običaj da saseče problem u korenu. Pranam se nasmeje i kaže mu da je fantastičan. Ali, neka mu kaže sad, koliko dana da čeka? Advej ga pita ima li životno osiguranje. Ovaj odgovori da nema. Advej ga posavetuje da ga nabavi jer mu sutra-prekosutra, ko zna, neko može slomiti noge i ruke. Pranam mu kaže kako ga plaši, šali se, zar ne. Nego, bilo kako bilo, on je video sveta, ali nije video nikoga poput Čandni. Biće zanimljivo. Advej ga mrko gleda. Pranam kaže kako je zapazio taj njegov intenzivan pogled i ne krivi ga. Provešće jednu noć sa Čandni i otići. Neka ne brine, nakon toga je samo njegova. Advej ga silovito zgrabi za ruku, stavi mu je na sto, potom dograbi nož i zabode ga. Pranam se razviče. Međutim, shvatamo da je Advej zabio nož tik pored Pranamove ruke, kao upozorenje. On kaže Pranamu da puno priča i ode, uzevši nož.
Pranam je u neverici, povlači ruku, gleda je…
A onda se nasmeje: “Kul, brate!” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

30 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site