Kako da nazovem ovu ljubav? (3. sezona) – 20. epizoda – Pranam priznaje Adveju da želi Čandni samo na jednu noć!

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? (3. sezona) – 20. epizoda – Pranam priznaje Adveju da želi Čandni samo na jednu noć!

By  | 

Advej ulazi u kuću i seća se šta mu je Pranam rekao. Besno baci nož koji se zabije u vrata. Pita se u sebi kako se Pranam samo usuđuje. Upravo tada se začuje Čandni koja njega pita kako se usuđuje. Napadne ga da je bio bezobrazan. To je bila njena “roka” ceremonija, a on nimalo ne poštuje običaje i rituale. Pipi je mnogo dobar čovek, sa dobrim namerama, a ne kao on. I zato neka ga ne uvlači u svoje trikove. Uperi prst u njega, ali ga ipak skloni. Kaže mu kako je visok metar i osamdeset, a ego mu je duplo od toga. Šta je dobio time što joj je on stavio veo na glavu? Strpljenje joj se sada privodi kraju.
Advej pođe ka njoj: “Sada?”
Čandni se malo uplaši pa mu nešto smirenije kaže kako će i sad da istoleriše (Advej se nasmeši), ali neka ne iskušava njeno strpljenje.
Advej: “JA testiram tvoje strpljenje? (Ona potvrdi.) Umireš od želje da se udaš za tog jednostavnog i pristojnog Pipija, je li?”
Čandni neuverljivo potvrdi. Advej je pita zašto onda još uvek nosi veo u njegovo ime. Neka ga skine. Čandni ratoborno izjavi kako će ga skinuti i baciti mu ga u lice. Advej joj kaže da čeka da vidi. Ona pokuša da to i uradi, ali nikako da ga skine, kao da joj se zalepio za glavu. Ide “Raba ve”. Advej se smeška.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


U sledećoj: Čandni govori sestrama kako je dosta bilo, naljutio ju je. Razgovaraće sa njim u njegovom stilu. Mora ga naterati da napusti kuću.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

30 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site