Kako da nazovem ovu ljubav? (3. sezona) – 29. epizoda - Čandni mora da uradi ritual sa Advejem!

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? (3. sezona) – 29. epizoda – Čandni mora da uradi ritual sa Advejem!

By  | 

Kako da nazovem ovu ljubav? (3. sezona) – 29. epizoda – Čandni mora da uradi ritual sa Advejem!
Advej je ispred Čandni. Ona mu kaže da ne želi da razgovara sa njim. Pođe, ali joj on prepreči put. Kaže joj da neće da pričaju, nego samo neka pogleda pozivnicu. Čandni otvori i pogleda, te se šokira kad ugleda napisano: “Advej ženi Čandni”. Advej joj objašnjava da je to pozivnica za njihovo venčanje, mislio je prvu pozivnicu njoj da da, romantično je. Čandni mu osorno odgovori da je to možda romantično u Londonu, ali se kod njih to zove bezobrazluk. Vrati mu pozivnicu i opet pođe, ali joj Advej opet ne da. Ona mu naredi da joj se skloni sa puta. Advej krene ka njoj. Čandni uperi prst u njega i upozori ga da je ne dodiruje. On joj kaže da je neće dirati, ali do kraja dana će ona od njega tražiti da je dodirne. Čandni je uverena da se tako nešto neće desiti. Advej kaže da će baš da vide. Čandni kaže da će videti i doda da se udaje za Pipija, on ne čini da se ona stidi i ne razgovara tako jeftino sa njom. Međutim, baš u tom trenutku Pratam počne ludo igrati i blesaviti se uz “Naagin dance nachna” pesmu. Sve oči su uprte u njega, iznenađeni su. Advej gleda Čandni i pita je šta je beše ono rekla za Pipija. 😃 Čandni nije pravo, pita se u sebi šta on to radi. Advej se seti kkao mu je Murli rekao da ima načina da nateraju PP-ja da zaigra. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!