Kako da nazovem ovu ljubav? (3. sezona) – 42. epizoda – Advej odlazi u Mumbaj, Nani dovodi Čandni!

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? (3. sezona) – 42. epizoda – Advej odlazi u Mumbaj, Nani dovodi Čandni!

By  | 

Kako da nazovem ovu ljubav? (3. sezona) – 42. epizoda – Advej odlazi u Mumbaj, Nani dovodi Čandni!
Čandni drži bebu i plače, prisećajući se kako joj je Advej rekao da je ona mlada samo na jedno veče i šta se kasnije događalo. Teško joj je i govori sama za sebe kako je u majčinim očima videla mržnju. Ona je njen svet… Otac ju je zaboravio i ako je zaboravi i majka, biće sama… Dolaze Megna i Šika. Megna je uplakana i pita Čandni da li je to njena beba. Čandni ćuti. Šika takođe plače. Megna kaže Čandni kako joj je ona rekla da joj je beba umrla. Zašto ju je lagala? Ne zanima je šta ima da kaže, samo je ona imala prava doneti odluku. Kako je ona (Čandni) mogla da odluči tako nešto? Pojavljuje se Niru i kaže kako će joj on reći. Čandni mu odmahuje glavom, ali joj Niru kaže da ga ne zaustavlja danas, reći će Megni istinu. Izjavi da je Čandni to uradila zbog Megne. Jedna dobra porodica želi usvojiti bebu. Ako Megna želi da odgaja bebu neka je uzme i preuzme odgovornost. On uzme bebu od Čandni i preda je Megni. Kaže joj da je potrebna hrabrost da se suoči sa svetom kao majka. Pita je može li otići kod Indrani i reći joj da je zapravo ona majka tog deteta. Doda da je Čandni preuzela krivicu na sebe, a ona je tu preispituje. Čandni je znala da bi njen život bio gotov i da bi Indrani umrla da to sazna. Indrani je ošamarila Čandni i otišla, a ona tu krivi Čandni. Čandni se čak udala za Adveja kako bi sakrila tu istinu. Sama je sada, muž ju je ostavio i ukaljao njen ugled. Svi sad veruju da je ona postala majka pre braka, i to sve zbog Megne. Šika stavi ruku na Čandnino rame i s ljubavlju kaže kako je Čandni njihova sestra, ali i najbolji prijatelj i majka. Kaže Megni da je jedno njeno pitanje prekinulo sve veze. Niru pita Megnu hoće li prihvatiti bebu. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    25 Comments

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site