Arnav ugleda kod Kuši kovertu sa rezultatima DNK testa

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? – 373. epizoda – Arnav ugleda kod Kuši kovertu sa rezultatima DNK testa!

By  | 

capture-20161124-212257Arnav ugleda kod Kuši kovertu sa rezultatima DNK testa

Arnav spava, dok Kuši razmišlja o NK-ovim riječima da se DNK test može izvršiti pomoću kose i pokušava iščupati vlas Arnavove kose. Uspjeva nakon nekoliko pokušaja. Arnav se probudi i upita šta se dogodilo. Kuši izmišlja da mu je bilo nešto na kosi. Arnav je povuče za ruku i pita da spava. Kuši izgubi onu vlas kose.
Ujutru, Anđeli, baka, Pajal i Mano spremaju Arava za školu. Presvlače mu majicu i pitaju ga da prevuče pantalone. Arav viče “ne”. Sve žene okrenu lica na drugu stranu i on konačno presvuče pantalove. Stavljaju mu kravatu i sako i vele da je spreman. Spreme mu doručak. Sve mu govore šta da radi i šta da ne radi u školi. On je iznerviran slušajući njihova savjete, Šital veli: ” Neko izgleda jako zgodno.” Emitvna je vidjevši da Arav dobija ljubav od toliko ljudi. Baka je pita da se navikne, svi su oni tu za Arava sada, kao da je njihovo dijete. Mano je upita zašto nije udata. NK uzbuđeno veli da je to dobra ideja. Šital pogleda Arnava koji je pogleda. Kuši stoji tu i ona gleda isto. NK vidi da drži flašu sa uljem pa je upita zašto će joj. Kuši veli da je dan za masažu, pomaže da se opusti. Pozove Arnava da ga izmasira. Arnav odbija, on to ne voli. Kuši se pita kako da uzme vlas Arnavove kose. Pomisli ako ne može Arnavovu, moće Aravovu. Veli da će njega izmasirati, no Arav je iznerviran i govori da mora u školu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  10 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site