Kako da nazovem ovu ljubav – 97. epizoda

Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon/ Kako da nazovem ovu ljubav

Kako da nazovem ovu ljubav? – 97. epizoda

By  | 

2 1 3 4 6 7 8

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Arnav neguje Kuši, sedi pored nje dok spava, menja joj obloge… Njoj u jednom trenutku glava padne na njegov dlan i počinje “Raba ve” dok je Arnav blago gleda. Kuši se malčice promeškolji, izgleda da joj je udobno tako, a Arnav se spušta pored kreveta ne sklanjajući ruku, sve vreme je nežno posmatra. Priseti se kako je ona njemu dala đalebi kad mu se slošilo, a zatim kako joj je pripretio da se sama vrati i to pre nego što se on probudi i da ga nije briga kako će.
Zatvori oči usled osećaja krivice i izgovori: “Izvini, Kuši. Tako mi je žao!”
Potom otvori oči i ne menjajući položaj, nežno stavi ruku na njen obraz. Priseti se Kušinih neobjašnjivih suza kad je onaj dan došao po Lavanju i zagrlio je. Nastavi da je gleda.

Anđeli i Šijam su još u hramu, Šaši ih i dalje posmatra. Anđeli pecka muža da je zapravo on na dobitku što je došao jer da nije došao, ona bi se naljutila, a onda bi on morao nekako da je oraspoloži. A za to bi mu trebalo puuno truda. Lakše mu je ovako. Smeje se. Šijam je pita šta je bilo, nešto mu je danas drugačija. Anđeli mu da “prasad” da gricne, pa kaže kako joj je muž poznati advokat pa je nešto naučila od njega. Šijam se takođe šali i kaže da priznaje da je izgubio od nje. A sad, ako mu dozvoli, mora ići na sud. Njih dvoje kreću. Šaši pričeka da malo odmaknu pa pođe za njima. Šijam otvara vrata auta, Anđeli ulazi i smešta se unutra. Šijam zatvori vrata (on ostaje napolju), ali na prozoru auta ugleda Šašija iza sebe. Šokira se. Anđeli se odvozi. Šijam se okrene ka Šašiju. Njih dvojica priđu jedan drugom i vidi se da sledi okršaj. Šijam je iznenađen što vidi Šašija tu, ali ga ovaj saseče i kaže mu da je saznao celu istinu o njemu. Ovaj se pravi naivan i proba da ga ubedi da je sve pogrešno shvatio.
No, Šašiju je dosta gluposti i samo vikne: “Ne! Dobro sam ja shvatio! Ti si lažljivac, Šijame! Ali, ja ću ispraviti zlo koje si ti učinio! (Malo se zakašlje.) Svima ću reći istinu o tebi!”
On pođe, ali ga Šijam grubo dohvati za ruku: “Rećićeš im ako ti ja dozvolim!”
Nakezi se kao pravi psihopata.

Arnav i Kuši hodaju. Kuši je tiha, nekako snuždena.
Arnavu je to izgleda čudno, blagim glasom upita: “Kuši? Ti… dobro si?”
Kuši klimne glavom.
Arnav: “I danas je štrajk. Pozvao sam Amana od gđe Suri. Uskoro treba da pođemo.”
Kuši na to odgovori: “Vratiću se sama u Delhi.”
Arnavu se na licu vidi da mu se to ne sviđa, i taman pođe nešto da joj kaže, kad ugledaju iste one tipove u džipu, koji su se pojavili pre dve epizode. Zaustavljaju se, petorica ih je. Silaze s džipa, kreću ka Arnavu i Kuši. Jedan od njih, očigledno vođa (zvaću ga Čupavi 😀 – prim.prev.), počne da zavrće rukave, vidi se da je spreman na tuču. Arnav i Kuši se samo zbunjeno pogledaju. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  151 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site