Kako su se Šivam i Nandini razdvojili nakon Anandine smrti?!

Indijske Serije

Мala nevesta 27.04.2016. (2. sezona, 3 epizoda), Kako su se Šivam i Nandini razdvojili nakon Anandine smrti?!

By  | 

page 2

Prikazan je flešbek. Nandini kako se sa samo 3 meseca udala, a sa 13 kako obavlja poslednje rituale za svoju majku.Ona i Šivam nisu imali čak ni novac za kartu , pa ih je policija odvela u policijsku stanicu što nisu posedovali kartu, a kasnije ih premestila i u sirotilište.

Upravnik ih je odveo u dečiju sobu i rekao im da spavaju. Šivam se bojao, Nandini ga ubedjivala da će uvek biti uz njega.Upravnik je došao nešto kasnije kod Nandini koja je bila sama. Stavio joj je ruku na usta i pokušao da je ućuti.Šivam, koji je tu naišao,borio se sa upravnikom i udario ga u potiljak motkom kako bi spasio svoju sestru. Upravnik je umro na lice mesta.Nandini je pomogla Šivamu da pobegne i uklela ga u majku da ide.Otac je doveo Nandini kući iz sirotišta.Kraj flešbeka.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nandini se zahvaljuje ocu što je došao i odveo je.Otac joj kaže da bi voleo da je stigao malo ranije i da je mogao da uzme i nju i brata, da se njih dvoje ne razdvoje.
Šivam gleda vesti o Nandini.

Nandini govori da ne zna ništa o Šivamu sada, ali je odlučna da će ga pronaći jednog dana, jer joj je Anandi dala odgovornost za Šivama.Nandini govori ocu da je sada zabrinuta zbog Sudhinog predloga za brak.Majka je ubedjuje da ona ni za šta nije kriva.Nandini je grli i obećava da će sve srediti zbog Sudhe.Majka joj kaže da ide da spava jer je sutra veliki dan za nju, počinje da radi kao doktor u bolnici.

Gledaćete:Sutra je nov početak. Pacijent hvali Nandini koja pokušava da spasi ruku svom bratu.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  5 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site