Kako vreme prolazi-204,205 i 206 epizoda - Turske-Serije.Net

Kako vrijeme prolazi | Ali

Kako vreme prolazi-204,205 i 206 epizoda

By  | 
Kako vreme prolazi 204 205 i 206 epizoda

Soner sa kcerkom

Kako vreme prolazi-204,205 i 206 epizoda

204 epizoda
I pored Osmanovih upozorenja, Ajdin u školi prodaje zabranjene novine i time izaziva svoje kolege da ga pretuku. Soner odlazi na Ajlinin grob. On je i dalje skrhan od tuge što mu je sudbina oduzela ljubav života. Kao i obično, kada ga bol preplavi, on beži. Hakan krišom posećuje školu koju pohađa njegova ćerka Zehra, iako je dogovor bio da se ne sazna da joj je on otac.
205 epizoda
Soner skuplja hrabrost da poseti staru Ajlininu kuću i da se suoči sa svojim strahovima, u čemu ga Džemile i Sulejman podržavaju. Ahmet i Berin odlučuju da popričaju sa Hakanom u vezi Zehre. Kao što uvek biva sa Karolin i njenim pakosnim planovima, ni ovoga puta joj ne manjka mašte. Rešila je da kupi Alijevu staru kuću Mustafi na poklon i time naudi Džemile. Ajčin brat i njegovi drugovi tuku Osmana zbog političke neopredeljenosti, dok se na drugoj strani između Ajče i Metea razvijaju simpatije.
206 epizoda
Ajdin opet pravi probleme i uvlači Osmana u svoje nestašluke. Ovoga puta krade farbu iz direktorove kancelarije kako bi po zidovima pisali parole. Deniz posećuje Sonerovu kuću i provodi tu ceo dan igrajući se sa Sulejmanom. Hakan zbog skorog izlaska na slobodu, ima veliki problem da nađe posao i primoran je da kupuje hleb na veresiju. Mete i Ajče sve više pokazuju naklonost jedno prema drugom.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!