Kako vreme prolazi 246 do 257 epizode - Turske-Serije.Net

Kako vrijeme prolazi | Ali

Kako vreme prolazi 246 do 257 epizode

By  | 

1398466_242685725888019_901479318_o

Kako vreme prolazi 246 do 257 epizode

246 epizoda
Soner je ljubomoran na Ziju i sumnja da se Bahar pomirila sa njim, dok je Bahar ljubomorna na gospođicu Filiz. Postoji šansa da Baharin bubreg odgovara Zehri da može da joj spasi život. Policija dolazi kod Arifa u kuću i vrši pretres u želji da nađu Osmana.

247 epizoda
Policija upada u Arifovu kuću i pretura u nadi da će naći Osmana. Arif i Džemile postaju sve bliži i izmedju njih se rađaju emocije . Hakan prodaje svoju dušu i slobodu đavolu po imenu Karolin, kako bi spasio život svoje ćerke..

248 epizoda
Soner, Bahar i Deniz provode prelep dan u druženju i smehu. Međutim, Deniz i Bahar bivaju kidnapovane. Soner odlazi kod Zije i preti mu pištoljem, misleći da je on odgovaran za otmicu. Arifu dolazi u posetu brat od strica i poteže bolne i čuvane teme.

249 epizoda
Deniz odvezuje Bahar kako se ne bi udavila u kadi. U kući otmičara pronalaze prozor kroz koji Deniz uspeva da pobegne. Sulejman i Soner nailaze na Deniz koja ih odvodi do kuće u kojoj je Bahar zatočena. Mete otkriva Ajči istinu o ubistvu njenog brata.

250 epizoda
Filiz dolazi u Sonerovu kuću nenajavljena da doručkuje sa njima i da se, navodno, pozdravi sa Bahar pre odlaska na put u Ameriku, gde planira da vodi Deniz i Sonera. Svi prijatelji, rodbina i komšiluk ispraćaju Zehru i Bahar za Englesku uz želju da sve prođe u najboljem redu. Na okupljanju se pojavljuje i Zija da poželi Bahar srećan put.

251 epizoda
Arifa posećuje brat od strica i počinje da ga napada. Kako bi odbranio sebe, Arif se pobije sa njim, dok cela ulica gleda. Bahar i Soner provode lepe trenutke u Londonu. Džemili stiže anominma koverta sa burmom koja pripada Arifu.

252 epizoda
Iz Londona Berin i Soner javljaju da je transplatacija prošla u redu i da su Zehra i Bahar dobro. Sulejman javlja Soneru da je Deniz pala niz stepenice i da doziva svog tatu da se vrati. Zija prebacuje Soneru da mu je Bahar najvažnija i da će uvek da bude uz nju. Filiz se nudi da čuva Deniz kao svoju ćerku. Ajče uspešno krije Osmana od Betul i policije koja ga traži.

253 epizoda
Arifov brat od strica pravi problem, želeći da okupi Arifa, njegovu bivšu suprugu i Džemile. Međutim, Arif sreće svoju ćerku i ostaje potpuno nem.

254 epizoda
Bahar i Zija se vraćaju iz Londona i dolaze u Sonerovu kuću. Turgul presreće Džemile na putu sa navodnim dokazom da je Arif bio otac ubijene devojke. U pismima koje je Arif dobio od Turgula saznaje da je Seher ipak rodila ćerku, ali će u pismu biti podatak koji će u Arifu probuditi sumnju.

255 epizoda
Iako komšiluk ne odobrava venčanje Arifa i Džemile, oni ponosno koračaju ulicama uz podršku Hasefe i ostalih članova porodice. Hakan ne prestaje da nervira Karolin sa komentarima kako je jedino što ona zna novac i kako jedino njoj ne polazi za rukom da se uda. Sulejman, Deniz i Bahar spremaju Soneru iznenađenje za rođendan.

256 epizoda
Karolin namerno seče sebi vene kako bi dozvala Hakana u pomoć. Scenira situaciju da Ekrem pomisli kako je Hakan to uradio i još pokušao da je odvede u krevet na silu. Bahar i Soner ubiru plodove novopečene veze, ali se Soner i dalje priseća Ajlin.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site