Kako vreme prolazi - druga sezona - od 102 do 122 epizode!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Kako vrijeme prolazi | Ali

Kako vreme prolazi – druga sezona – od 102 do 122 epizode!

By  | 

Kako vreme prolazi - druga sezona - od 102 do 122 epizode!

Kako vreme prolazi – druga sezona – od 102 do 122 epizode!

 

103. epizoda 

Kenan pokušava da zatruje odnos Selme i Džemile prikazujući novu gospođu Kardži kao lošu i pohlepnu osobu. Ajlin se preseljava kod Džemile, a kod majke stiže i uplakana Berin s namerom da se u starom gnezdu oporavi od potresnog susreta sa Ahmetom. Muratovi ljudi nastavljaju da prate Ajlin, a na drugoj strani i Ali Akarsu dobija svog pratioca – Ibu. Mesude posećuje Karolin i pojašnjava joj kako su se razvijali događaji u trouglu Murat-Ajlin-Soner.
104. epizoda
Kenan baca mamac kapetanu Aliju pozivom da mu pomogne oko poslovnih ideja. Ibu objašnjava da je pridobio kapetana slatkorečivošću, a da će se potom pobrinuti i za male akcionare koji su mu trenutno prepreka da upravlja holdingom. Ajlin pred Sonerom cepa ugovor koji su nekada potpisali i odlazi. Mete zbog problema sa grom dozvoljava Žale da otpeva njegovu novu pesmu. Međutim na nastup upadaju novinari i Mete shvata da mu stvari izmiču kontroli.
105. epizoda 

Tokom večere u restoranu, Kenan biranim rečima nagovara Alija da prihvati posao koji mu nudi. Međutim, kada kapetan čuje za koju firmu treba da radi, obrušava se na Kenana. Karolin je besna što je Ali odbio primamljivu poslovnu ponudu. Na sednici upravnog odbora, Kenan izlaže nove ideje koje će firmi doneti veći profit. Kada ugledaju Meteovu devojku Žale, Džemile i Ajlin su zapanjene zbog fizičke sličnosti sa profesorkom Indži.
106. epizoda 
Karolin se sastaje sa Sonerom i predočava mu činjenice koje ga zapanjuju. Soner i Sulejman polaze naoružani prema Muratovim ljudima. Pucnji pred Džemilinom kućom uznemiravaju Ajlin, koja je u šoku kada ugleda da je na jednoj strani Soner sa pištoljem. Ni novi susret Metea sa novinarima se ne završava dobro po njega. Povređen Žalinim ponašanjem, on joj jasno stavlja do znanja da mu neće oduzeti mesto pevača.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno