Kako vreme prolazi - druga sezona - od 162 do 182 epizode!

Kako vrijeme prolazi | Ali

Kako vreme prolazi – druga sezona – od 162 do 182 epizode!

By  | 

178. epizoda 

Ajlin uspeva da dočeka jutro kada će se konačno naći sa Tarikom i dogovoriti detalje venčanja, ali ispred kuće zatiče Sonera. Jedina koja je ostala na putu Kenanovim opasnim namerama jeste Selma koja u tom trenutku postaje njegova poslednja meta. Dok Soner kolima kreće u poteru za Ajlin, ostatak porodice shvata da Alija od sinoć nema kod kuće. Kako bi ga oterala od sebe, Ajlin laže Sonera da je dete Tarikovo. Međutim, Soner odlučuje da se svo troje suoče…

179. epizoda 

Berin nagovara Hakana da ode kod oca i da mu kaže da će se razvesti od nje, jer je to jedini način da dobije ćerku nazad, ne znajući da se Ahmet priprema da upadne u kuću i kidnapuje Zehru. Iako Ajlin moli Tarika da nikako ne prizna Soneru da je beba njegova i da što pre obave venčanje, on je pred velikom dilemom šta da učini. Ali dobija zvaničan zahtev za razvod braka od Karolin koja mu u razgovoru predočava da mu neće dati sina.

180. epizoda 

Hakan odlazi kod svog oca da bi napravili dogovor u vezi Zehre, dok Ahmet i Resul organizuju upad u kuću. Samo zbog ljubavi prema Berin, Ahmet se neće ustručavati da potegne pištolj i otme Zehru iz kandži moćnog Ekrema. Ovaj potez biće novi Hakanov poraz. Poslovni entuzijazam ne napušta Džemile, koja planira da prodaje robu na pijaci. Ono što je sada muči je Ajlin jer nije sigurna da je dobro rešenje da se uda za Tarika.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


181. epizoda 

Hakan donosi važnu odluku koju saopštava Ahmetu i Berin ostavljajući ih zatečenima. Soner šalje kamion cveća Ajlin, a kada se sastane sa Tarikom ispričaće mu svoju tragičnu priču. Nakon takve ispovesti, Tarik mora progovoriti. Uprkos tome što je Karolin pod budnom pratnjom, Ali uspeva da je prestretne I zapreti da će je ubiti ako mu ne ostavi Mustafu.

182. epizoda 

Prvi Džemilin dan na pijaci ne prolazi najsrećnije. Pored toga što je stara poznanica ponižava i što ništa ne uspeva da proda, smutljivac Ibo joj navlači na vrat policiju koja zahteva od nje da pokaže dozvolu za rad. Ahmet i Berin sa Hakanovim blagoslovom uživaju u ljubavi, dok se Hakan s druge strane obračunava sa ocem. Naoružan saznanjem da je otac Ajlininog deteta, Soner stiže pred njen dom gde izvodi predstavu koja joj mora izmamiti osmeh na lice.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site