Kako vreme prolazi - druga sezona - od 82 do 102 epizode!

Kako vrijeme prolazi | Ali

Kako vreme prolazi – druga sezona – od 82 do 102 epizode!

By  | 

Kako vreme prolazi - druga sezona - od 82 do 102 epizode!

Kako vreme prolazi – druga sezona – od 82 do 102 epizode!

82. epizoda

Druga sezona popularne serije počinje nekoliko godina nakon tragičnog događaja na venčanju Džemile i ribara. Mnoge stvari su se promenile. Džemile raspolaže velikim bogatstvom, ali i dalje radi kao obična radnica u firmi Hikmeta Kardžija. U njenoj kući je još jedno dete, Mustafa i brigu o njemu preuzela je baka Hasefe. Ali je u zatvoru, a nesretna Karolin utapa tugu u piću. Osman je pošao u školu, Mete i njegov bend su se proslavili, Berin nije srećna u braku sa Hakanom s kojim ima ćerku Zehru, kao ni Ajlin koja dane provodi van kuće na dobrotvornim priredbama.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

83. epizoda

Nedžatijeva udvaranja uvlače članove Meteovog benda u nevolje. Selma je konačno našla sreću u Izmiru i uspela da odagna crne misli uz pomoć nove ljubavi , elegantnog, ali misterioznog gospodina. Razočaran što mu ne uspeva da osvoji Berinino srce, Hakan se žali Džemili da njegova supruga još nije prebolela Ahmeta. Odluka o pomilovanju zatvorenika izvodi na slobodu i Alija i Ahmeta.

84. epizoda

Mete upoznaje devojku koja ga neodoljivo podseća na profesorku Indži i po prvi put ne ostaje ravnodušan. Murat je rešio da pronađe razlog koji još uvek drži Ajlin pod njegovim krovom uprkos obostranom nezadovoljstvu. Ta ideja ga odvodi na vrata Mesude koja je spremna da mu otkrije sve što zna. Kada konačno uspe da pronađe tajni ugovor, poražen i rastrojen odlazi sa pištoljem kod Ajlin, da presudi sebi ili njoj.

Nastavak na sledecoj strani

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site