Kako vreme prolazi epizode od 217 do 220 - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Kako vrijeme prolazi | Ali

Kako vreme prolazi epizode od 217 do 220

By  | 

epizode od 217 do 220

 epizode od 217 do 220

217 epizoda
Sa Osmanovim dolaskom za stolom prvo zavlada šok, a potom velika napetost. Mithat ne može da prihvati da je dečko njegove sestre Osmanov rođeni brat, za koga on smatra da se ulizuje komunistima. On preti smrću Osmanu, ali i Meteu i Ajče ukoliko se ponovo budu videli. Mete ne veruje optužbama koje je čuo protiv Osmana. Osman je u neverici zbog saznanja da je Ajča devojka njegovog brata. Ekrema Tatlioglua izludi vest da je njegov sin učestvovao na mitingu i pružio podršku Ahmetu. Kad Ajdin zbog pljačke u autobusu zakasni na dogovorenu fudbalsku utakmicu, opet uvali Osmana i prijatelje u nevolju. Odlučuje se na veliku ludost kako ga policajci za vreme pretrage ne bi uhvatili sa pištoljem.
218 epizoda
Arif se seli u kuću kapetana Alija. Kad ode po zadnjih nekoliko stvari, Džemile obuzmu stare uspomene. Soner krivi sebe jer Deniz ne može da se navikne na dadilju. Kad Deniz otera i zadnju dadilju, odluči da gladuje dok otac ne obrati pažnju na nju. Kao da sve to nije dovoljno, u restoranu izbije neverovatna svađa sa jednom gospođom. Osoba koja je nenamerno iznervirala Sonera je učiteljica Bahar. A za Bahar se ostvare svi strahovi. Zija je otkrio njen trag i došao na vrata radionice. Na putu bespomoćne Bahar opet se zatekne Soner. Ovaj susret završi još gore od prvog. Iako se i Meteu i Osmanu sviđa ista devojka, braća i dalje imaju normalan odnos. Mesude priznaje majci da je u drugom stanju. Deniz uživa u društvu tate i Sulejmana, ali je često očevo ponašanje rastužuje.

219 epizoda
Mete je tužan jer ne uspeva da vidi Ajču. Osman mu pomaže i dogovara tajni susret. Ekrem je naredio da mu dovedu unuku da je upozna i da joj kaže ko je njen pravi otac. Pozvao je i Hakana da dođe i zahteva od njega da „prihvati“ svoju ćerku. Berin je prinuđena da ispriča istinu svojoj ćerki, a Zehra reaguje potpuno neočekivano. Ajdin i dalje nosi oružje i pravi ozbiljan problem svojim kolegama.

220 epizoda
Deniz od tuge i besa odbija da jede, što plaši Sonera jer misli da nije dovoljno dobar da se stara o njoj. Zija saznaje gde Bahar radi. Kada ga spazi, Bahar se sakriva u kolima, ne sluteći čija su. Uplašena, da će Zija da je progoni na novom poslu, odlazi kod Džemile da da otkaz. Ona za Bahar ima neočekivanu ponudu. Ta ponuda za sve predstavlja veliko iznenađenje. Džemile, koja je dovela Bahar kod Soneru kako bi radila kao Denizina dadilja, vidno je iznenađena kad čuje dijalog koji se odvija između njih dvoje. Soner teško izvređa Bahar, a Bahar Sonera. Ni Sulejman ni Džemile ne uspevaju da ih smire.220 epizoda

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno