Kako vreme prolazi od 258 do 261 epizode - Turske-Serije.Net

Kako vrijeme prolazi | Ali

Kako vreme prolazi od 258 do 261 epizode

By  | 

dzemile

Kako vreme prolazi od 258 do 261 epizode

258 epizoda
Ekrem menja testament u kome pola imovine ostavlja Zehri, a drugu polovinu ostavlja Zadužbini za naučna istraživanja. Džemile tuguje što Osman ide za Švajcarsku, daleko od porodice. I pored intimnih trenutaka između Bahar i Sonera, on ne može a da ne misli na Ajlin, gurajući Bahar od sebe.

259 epizoda
Betul se opet iživljava nad mučenom Ajče, jer oseća da joj ona nešto krije u vezi Osmana. Zbog saznanja da se Osman krije kod Ajče u kući, Sulejman vezuje Betul i drže je zatočenu u kući. Svi se pozdravljaju sa Osmanom, koji napušta Istanbul.

260 epizoda
Soner drži ljubomorno predavanje Bahar, jer je ljubomoran što ona kasno dolazi kući, a on ne zna gde ona ide. Gospođica Filiz i Zija se upoznaju i dogovaraju da se bore oko Sonera i Bahar. Hakan se opija u nadi da će biti srećniji, jer i dalje pati za Berin.

261 epizoda
Filiz zatiče Sonera pijanog u kafani i reši da iskoristi situaciju. Nakon opasne igre, da izazivaju sudbinu, njih dvoje provode strastvenu noć zajedno, a za sve to vreme ih prati Zija. Izjutra, Bahar nailazi na Sonera koji napušta Filizinu kuću.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site