Kako vreme prolazi prva sezona epizode od 20 do 40 - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Kako vrijeme prolazi | Ali

Kako vreme prolazi prva sezona epizode od 20 do 40

By  | 

OsmanKako vreme prolazi prva sezona epizode od 20 do 40

21 epizoda

Karolin beži sa punim koferom para, ali je na vratima presreće Ekber spreman da ispali metak ako ne ispuni njegove uslove. Protiv Metea i profesorke muzičkog Indži vodi se disciplinski postupak. Kada shvati da komisija nema razumevanja za njihov slučaj, Mete pravi incident zbog kojeg će biti ozbiljno kažnjen. Soner odvodi Ajlin ponovo na svoje imanje gde upoznaje Sonerovog brata Murata koji je paralizovan i prikovan za invalidska kolica. U međuvremenu, Džemile otkriva skupocenu haljinu i orglicu u ćerkinom ormanu. Džemile i Ali se konačno sudski razvode i Ali traži od Džemile da se iseli iz njegove kuće.

22 epizoda

Džemile je očajna jer Ali želi da izbaci nju i decu iz kuće. Nastavnička komisija prebacuje profesorku Indži u drugu školu, a Metea izbacuju iz škole. On teško prihvata profesorkin odlazak, a Džemile stiže u školu da razgovara sa direktorom koji je neumoljiv. Politički odbor komunista odlučuje da Eminu prebaci u Palestinu. Ahmet otkriva Berin da je oženjen samo na papiru i priznaje joj da je zaljubljen u nju. Pred školom Džemile će spaziti Ajlin kako ulazi u kola starijeg gospodina. Izbacuje je iz kola i zabranjuje da se viđa sa njim.

23 epizoda

Ali i Karolin proslavljaju početak novog života. Uprkos majčinoj zabrani, Ajlin odlazi na dogovorenu večeru sa Sonerom. Planovi za budućnost koje joj je Soner iskrojio, duboko razočaravaju Ajlin. Hakanov otac zabranjuje sinu da se viđa sa Berin, devojkom koja podržava komunističku opciju. Noć pre Emininog odlaska u Palestinu, ona upada u Ahmetov krevet i moli ga za jednu noć ljubavi. Džemile i Hasefe počinju da pakuju stvari i svi zajedno kreću da obiđu kuću koja će biti njihov budući dom. Šokirani su kada vide da ih Ali prebacuje u kuću koja se tek gradi, bez vrata i prozora. Međutim, Ali se na to ne obazire. On insistira da se isele i poziva policiju da ih izbaci.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno