Kako vrijeme prolazi prva sezona 40 do 60 epizode - Turske-Serije.Net

Kako vrijeme prolazi | Ali

Kako vrijeme prolazi prva sezona 40 do 60 epizode

By  | 

Kako vrijeme prolazi prva sezona 40 do 60 epizode

 Kako vrijeme prolazi prva sezona 40 do 60 epizode

41 epizoda

Kod Ajlinih roditelja dolaze prosci, Soner i Murat. Napetu atmosferu dodatno podgreva Džemile koja otkriva zašto njena ćerka želi da se uda za Murata. Ekber svraća kod Karolin i kada shvati da Ali nije kod kuće, demonstrira joj svoju nadmoć. Ali se zagrejao za ideju da uđe u ortakluk sa Ekberom i spreman je da podigne kredit iz Karolinine banke. Međutim, Karolin ne dozvoljava da stave pod hipoteku kuću u kojoj žive i predlaže da to bude druga kuća u kojoj žive Džemile i deca. Ekber i Karolin drže jedno drugo u šaci i zato prave tajni dogovor.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

42 epizoda
Ajlin ne želi da odustane od udaje za Murata bez obzira na savete najbližih. Džemile počinje da radi u radionici trikotaže baš preko puta svoje stare kuće. Ali saznaje da je Džemile dobila posao na preporuku izvesnog Karčija i zainteresovan je da otkrije ko je on. I Džemile kopka ko je čovek koji je za nju intrervenisao, pa odlučuje da ode u drugi deo grada do njegove vile i potraži odgovore. Zagonetni susret pobudiće još više njenu radoznalost. Ahmet je na meti kritike svojih prijatelja zbog ljubavi prema Berin, a Mete u dilemi da li da voljenoj profesorki otkrije da je video njenog verenika sa drugom devojkom.
43 epizoda
Ali potpisuje papire da bi dobio kredit od banke. Iako pare nisu u njegovim rukama I daleko su od njegovih očiju, Ali ne sumnja da je prevaren. Ekber daje deo novaca vlasniku splava, koji negoduje i preti da će sve reći Aliju jer je u međuvremenu otkrio da je u igri mnogo veća suma. Sasvim neplanirano Ekber se vraća kod Karolin i nudi joj da krene sa njim u Holandiju. Mete konačno priznaje Indži da je video njenog verenika sa drugom devojkom. Kad otkrije da ga je Mete cinkario, Indžin verenik mu se sveti. Džemile razotkriva zagonetku zvanu Hikmet Kardži. U toku ceremonije venčanja Ajlin i Murata, na Sonerov posed upaju njeni roditelji.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site