Kako vreme prolazi prva sezona - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Kako vrijeme prolazi | Ali

Kako vreme prolazi prva sezona

By  | 

Kako vrijeme prolaziKako vrijeme prolazi prva sezona
1 epizoda

Radnja serije se zasniva na porodicu,koja u zivotu prolazi kroz brojne poteskoce.Naime,radi se o sedmoclanoj porodicu koju cine Ali,njegova zena Dzemile,NJIHOVO CETVORO DECE Berlin, Ajlin,Mete I OsmanI Alijeva stara majka Hasefe.Ali je vecinom vremena odsutan od kuce,jer je kapetan na brodu.Ali zbog razdvojenosti ili nepoznatih razloga,ima ljubavnicu Carolin.On mora da se odluci da li ce ostati uz svoju zenu ili stupiti u nov zivot I bracne vode sa mladom Carolin.

2 epizoda

Džemile više ne može da ćuti i insistira da joj Ali objasni ko je Karolin. Iako u početku negira bilo kakvu vezu sa Karolin, Ali na kraju priznaje da mu je ljubavnica već izvesno vreme. Svađa roditelja uznemirava decu, a Džemile zahteva od Alija da raskine sa Karolin. Ni ljubavnica ne pokazuje razumevanje za Alija, već u telefonskom razgovoru ponavlja svoj uslov: ili ona ili žena. Džemile u posetu dolazi svekrva koja primećuje da je snaja potresena i uplakana. Ona joj nudi rešenje problema.

3 epizoda

U želji da pomogne anarhisti Ahmetu, Beren upada u nevolju iz koje je izvlači Hakan, mladić koga ona uporno odbija. Ajlin beži iz škole i odlazi na žurku u školskoj uniformi gde zapada za oko starijem gospodinu koji se dopada njenoj drugarici. Alijeva majka Hasefe odlazi kod sina na brod i ubeđuje ga da se vrati kući, ženi i deci, jer će inače pući bruka. Džemile pravi večeru za kompletnu rodbinu kako bi pokazala da je porodica na okupu. Igrom slučaja pismo od Karolin naći će se na stolu, pred svima. U Istanbul stiže nepoželjna gošća.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno