Kal Ho Naa Ho (2003)

Indijski filmovi

Kal Ho Naa Ho (2003)

By  | 

Kal Ho Naa Ho (2003)

Napomena: Ovo je muzički post. Poslušajte naslovnu numeru ovog filma koja se nalazi na vrhu stranice.

“Kal Ho Naa Ho” (“Sutra možda nikada neće doći”) je indijski romantični film sniman 2003. godine. Direktor filma je Nikkhil Advani a producenti Yash i Karan Johar zajedno sa Dharma produkcijom. U glavnim ulogama su Jaya Bachchan (Jenifer “Jenny” Kapur) , Shah Rukh Khan (Aman Mathur) , Saif Ali Khan (Rohit Patel) i Preity Zinta (Naina Catherine Kapur). Film traje 188 minuta. Govori o Naini Kapur, pesimističnoj studentkinji koja se zaljubljuje u svog komšiju, Amana Mathura, bolesnog momka koji pokušava da igra utakmice za Nainu i svog prijatelja Rohita Patela. Film je bio komercijalni uspeh i jedan od najboljih filmova te godine.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Opis: Naina Catherine Kapur je studentkinja MBA koja živi u Njujorku sa majkom udovicom, Jenifer “Jenny” Kapur i dvoje mladih rođaka, Shiv, njen biološki brat i Gia, koja je usvojena. Jenny vodi neuspešan restoran zajedno sa komšijom kako bi izdržavala porodicu. Njena svekrva, Lajjo, je hladna prema Jenny i Gii jer veruje da je Giino usvajanje glavni razlog zašto je njen sin izvršio samoubistvo. Naina ima dva najbolja prijatelja, školskog druga Rohita Patela i komšiju Jaspreeta “Swetu” Kapoora. Njen život je siv zbog gubitka oca sve dok se Aman Mathur ne useli sa majkom kao njihov prvi komšija.

We don’t own this picture.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  3 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site