Karadaji 32 epizoda,Mahir zeli da otme Feride - Turske-Serije.Net

Karadaji

Karadaji 32 epizoda,Mahir zeli da otme Feride

By  | 
Feride

Feride

Mahir zeli da otme Feride
Turgut naredjuje ljudima da nadju Mahira.
Feride I dalje tuguje za Mahirom.

Feride: Nemogu ovo izbaciti iz sebe….. ni kroz pisanje, niti kroz suze .. Bože molim te .. iscupaj ovu ljubav iz mene .. vrati onu Feride kakva sam bila pre nego što sam ga upoznala .. on je prvi koji mi pada na pamet kad se probudim ujutro, ne dopustite mu da bude taj koji nocu krade moje snove.. ova odvajenost od njega je teža i od smrti.
Melih obavestava Feride da je Turgut u bolnici I da je napadnut,dodaje da je to uinio Mahir.Feride odlazi da poseti Turguta.Turgut moli Feride da bude oprezna jer je Mahir pobegao iz bolnice.Feride se kaje sto mu je verovala.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Yasin se stara o Mahiru.On je moli da javi njegovoj porodici da je on dobro.Sef govori Yasin da moraju biti na oprezu zbog Mahira.
Sef: Ne možemo uništiti ono što smo učinili do sada, čak i da je u pitanju i vlastiti otac!
Yasin: Mahir mi je poput brata, oni će ga ubiti!
Sef: Nek umre. To nije važno za nas. On nam može uništiti nas posao, ne možemo to dozvoliti. Ako bude potrebno ti ces biti taj koji ce pucati u njega! Radi svog posla moras raditi teške stvari, da znaš!
Yassin: Mahir je važniji za mene nego moj posao i moja budućnost.
Sef: Ne čini to, ne možes rizikovati mnoge živote ljudi zbog jednog! Prešli smo preko mnogo cega, ali ti uvek imas neku slabu tačku! Ti ćes završiti sa strašnom sudbinom zbog tog Mahira! Upozoravam te!

Mahir zeli da objasni sve Feride,ali Yasin kaze da to nije dobra ideja.
Yasin je doneo novine s naslovom: ‘kriminalac pobegao iz bolnice “… Yasin nije jako optimističan da ce Hakim Hanim prihvatiti videti Mahira u tajnosti!

Feride je otišla kod Bahar i rekla joj da kad Mahir ponovno bude zvao da mu kaze da se zeli sa njim sastati. Neka bude na Beykuz šumi, u 21:00. Zatim je otišla u svoj ured da spremi izvestaj.

Serra se raspituje gde je Turgut kad nije u sudnici, ali niko ne zna gde je. Feride ju je čula i rekla joj da je on u bolnici i da ga može otići videti, tamo je imao nesreću juče … Serra odlazi sve besna kako to da Feride zna gde je on, a ona njegova verenica nezna za nesreću ..

Serra je u razgovoru s Zeinep: Ne mogu podneti ovu Feride više! Ona je sve vise sa mojim verenikom! … Daću ja njoj lekciju! .. I ne samo da će se osloboditi od nje, ali će ju izbaciti iz celog suda! ..
NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site