Karadaji 32 epizoda,Mahir zeli da otme Feride - Page 2 of 3 - Turske-Serije.Net

Karadaji

Karadaji 32 epizoda,Mahir zeli da otme Feride

By  | 

Erdal Abi je došao do Kara porodice i rekao im da su oni pustili Bulenta iz zatvora. Ilknur pita zašto se to događa s njim Erdal, on joj kaze da sedne. Orhan želi više detalja. Erdal mu je rekao da će mu reći kada dodje pravo vreme za to. Orhan se jako naljutio i govori da nemaju pravo nista kriti od njega,i da nije on mali Nazif i da i on želi pomoći!

Turgut je došao i stavio celu porodicu Kara pod istragom …
Mahir zove Bahar, a ona mu govori da je Feride prihvatila da ga vidi na šumskom Beykuzu u 21:00!

Serra je došla vrlo srecna da sudska uprava prihvata njenu izjavu … Feridinu tajnu ljubavnu vezu sa sinom okrivljenika, njen slučaj će biti izložen i ona će se staviti pod istragu … pita Zeinep da se potpise kao svedok …

Nazif Baba je jako zabrinut … njegov sin nije neko ko bi pobegao … on je zabrinut jer zna da Mahir planira nešto …

Policajac je rekao Feride da mu je draže ako ona ne bi otišla, naime begunac je jako opasan i boji se da joj nešto ne uradi. Feride kaže da želi ići. Želi da vidi svojim očima kad ga budu uhvatili!

Nurten je donela Ajten nešto za večeru …. Molila je svoju sestru da joj kaže šta nije u redu … Ajten se sa pogledom pozdravlja od svoje sestre i onda joj kaže neka ju ostavi samu. Zatim je počela pisati pismo:
„teta Safije, uvek sam vas smatrala za svoju majku i vi ste me uvek tretirali kao svoju kćer. Kao kćerka želim da vas zamolim za zadnju uslugu … molim vas pobrinite se za Nurten, vi ste joj jedina porodica koja joj je ostala!“

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Policajaj je odveo Feride do šume i rekao joj, da su policajci posvuda. Svi ti prodavači, onaj čistać kog je videla, svi su policajci. Svi će biti jako blizu kako bi osigurali njenu sigurnost. Ako bude osećala bilo kakvu opasnost neka samo pogleda u jednom smeru i oni će se odmah umešati te onesposobiti njegovo kretanje. Zamolio ju je neka produži sastanak sa Mahirom Kara što može duže, tako da imaju oni više vremena da osiguraju celo područje. Feride je zabrinuta, nije očekivala da će toliko puno ljudi svuda biti. Policajac je rekao neka ne brine oni će ga uhvatiti.
Mahir i Jasin su stigli. Jasin je video prodavače i postao je sumnjičav. Nije normalno za njih da rade tako kasno! Jasinu je postalo jasno, da je to zamka!
Jasin: Zaustavi, brate! …. Čekaj! … To je zamka, Mahire!… To je zamka!…. Idemo odavde!
Mahir: Kakva zamka?
Jasin: Policajci su svuda! … Idemo!
Mahir: čekaj!! Jasin!! … Ne razumem! ….
Jasin: Pogledaj, da li vidiš sve te prodavače, i onog čistaća? Sve to su policajci!!
Mahir: Nije moguče!
Jasin: To su policajci, brate moj!! Kao policajac znam kako se te stvari rade … Gospođa sutkinja uvela te u zamku tako da mogu da te ovde uhvate! Idemo, Mahire …. Uhapsiće nas obojicu ….
Mahir: Uzmi auto i čekaj me od pozadi …. Odmah ću se vratiti!!!
Jasin: Kažem ti ovo je ZAMKA!!! Koji deo ti nije jasan!?!?!?
Mahir: Idi, Jasin! IDI!!
NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site