Karadaji 48 epizoda - Turske-Serije.Net

Karadaji

Karadaji 48 epizoda

By  | 

turske serijeKaradaji 48 epizoda
Mahir I Feride razgovaraju kako je Turgut pametan I kako je sve isplanirao.
Flashback ka Turgutu i Serri, gde Turgut kaze Serri da su na kraju puta i da mora na ovoj stanici izaci, ali ona ce putovati sve do kraja … i on iskoci iz auta ….

Nastavlja se scena sa Mahirom I Feride.Mahir kaze da moraju pronaci Turguta pre nego sto pokusa da napusti zemlju.Feride kaze da moraju sve da objasne tuziocu I da bez policije ne mogu da ga zaustave na granici,cak I da ga nadju.
Turgut govori Mehmetu da mora jos nesto da zavrsi,a zatim putuje za Evropu.

Mahir govori Yasinu  I Kemalu da je Turgut jos uvek ziv.Kemal kaze da je I on sumnjao dokle nisu dobili krvne grupe.Krvna grupa Turguta I mrtvog coveka se poklapa.Mahir mu govori da je telo pogledao vlastitim ocima I primetio razliku u broju cipela.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Feride obavestava tuzitelja o razliku u broju cipela izmedju Turgotovih I mrtvoj osobi.Tuzitelj pita Feride zasto bi Turgut zeleo da lazira svoju smrt.Feride mu govori da je on glavni osumljiceni za Sulejmanovo ubistvo I da je on clan gangsterske grupe,ukoliko ga ne uhvate I puste ga misleci da je mrtav,pobice jos ljudi.Feride trazi nalog za Turgutovo hapsenje.
Mahir I Feride daju zasluge jedno drugom sto se slucaj polako rasvetljuje.Feride ga pita da li ce se sve ovo zavrsiti I njihova ih ljubav ponovo grejati.Mahir je uverava da hoce.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  2 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site