Karadaji 57 epizoda,Turgut odlazi u zatvor - Turske-Serije.Net

Karadaji

Karadaji 57 epizoda,Turgut odlazi u zatvor

By  | 
Muski deo porodice Kara na snimanju

Muski deo porodice Kara na snimanju

Turgut odlazi u zatvor
Tuzitelj ispituje Sunu da li se Mahir i Ferde sasatju,a ona govori da nisu se sastajali I  da je Feride korektna ali stroga dosta.Kerimeprica sa Mahirom u sudu,kako on vara njenu kcerku,ali nju ne moze.On je ubedjuje da je voli I nada se d ace nekad I ona to da shvati-Kerime.

Kod Feride u kancelartiju je tuzitelj zalbenog suda .Oni razgovaraju o prekidu Feridine veridbe .Sudija je pita da li je sada njeno zdravstveno stanje dobro.Dolazi  Suna I govori joj da je zvao  agent iz nekretnina I rekao je da je učiteljica koja je živela u kući koju će ona  iznajmiti otišla ranije i da može doći sa verenikom da je pogledate. Feride govori da je to greska I da joj nije potrebna ni jedna kuca. Sudija gleda sumnjičavo u Feride.Pita je hoće li se venčanje održati ili neće?Kerime govori da su Sinan i Feride odložili venčanje nakon što se ona nije dobro osećala i da su odlučili da, s obziorm da su već ovoliko čekali, naprave veliku svadbu na novogodišnju noć. Sudija pita zar će stvarno toliko dugo čekati. Kerime govori da, nažalost, hoće, ali da je i Feride upravu… govori o gospodinu Cetinu, Sinanovom ocu, koji se vratio iz inostranstva… i kaže da izgleda da mladoženja želi da i njegov otac bude prisutan na venčanju… Sudija kaže u redu onda, videće se na venčanju i da bi mu bilo drago da se tada bude osećala dobro. Feride mu se zahvaljuje, Kerime mu želi sretan put i govori da će se videti na venčanju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ide ona scene gde su njih dve same i Kerime je nagovara da se vrati kuci ali Feride odgovori da voli mamu ali da vise voli svoju ljubav.Kerime ljuta ode.
Direktor ulazi kod Meheta i kaze mu da je Turgut osudjen i da se nista nije moglo uraditi.Berdan zmija trazi od Nilaj da se uda za njega.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site