Karadaji 59 ep.,Nazif Kara dobija smrtnu presudu - Turske-Serije.Net

Karadaji

Karadaji 59 ep.,Nazif Kara dobija smrtnu presudu

By  | 

KaradajiNazif Kara dobija smrtnu presudu
Epizoda pocinje gde se 58 zavrsava.Feride govori sudiji da ona voli Mahira,ali da to nije njen greh,I da ona nikada nije izdala svoju profesiju.Govori mu da joj je Serra Hanm priznala sve pre smrti I da je Turgut krivac.Sudija kaze d ace o tome da razgovaraju pred komisijom.

Sudija odlazi.Feride pita Mahira sta su ovo uradili,grle se.Sudija ih pogleda I odlazi.
Mahir Kara I Feride su u svojoj kuci sa sudijom.Mahir I Feride mu govore sve o slucaju.Sudac kaze da on veruje u pravdu I da bilo koji sudija ce doneti pravednu odluku. Sta ste videli i doziveli , to objasnite sudiji sada  . Ovaj dosije mora sada biti pogledan  od nepristrasnog sudije koji nije izgradio odnos sa okrivljenim.Feride,ti sada moras biti ispitana kao sutkinja.Feride ga moli da ako je potrebno zabrane joj da bude sutkinja,ali da ne ukidaju oslobadjajucu odluku I da ne bese nevinu osobu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Mahir objasnjava ocu da je sudija zatekao njega I Feride  zajednoi da su ukinuli oslobadjajucu presudu.Nazif kaze da je bio spreman da to moze da se dogodi.Mahir mu govori da Feride vise nije na slucaju,ali cemu njih dvoje svakako pomoci.Nazif govori Mahiru da nikome ne govori o tome,jer imaju jos 2 dana I da njih iskoriste lepo.
Suna I dalje pokusava da ispituje Feride.Feride zaustavljaa auto I kaze joj da ju je sve slagala,njen verenik nije Sinan vec Mahir I pokazuje joj prsten.Suna im zeli srecu.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site