Karadaji 65 epizoda,Priznanje je u Feridinim i Mahirovim rukama - Page 2 of 3 - Turske-Serije.Net

Karadaji

Karadaji 65 epizoda,Priznanje je u Feridinim i Mahirovim rukama

By  | 

Feride čeka Sinan u njenom domu i želi da razgovara nasamo sa njom.Izjavljuje joj saučešće zbog Turgutove smrti.U njegovim rukama je Turgutovo priznanje i ako ga želi uslov je da se uda za njega.Feride ne pristaje naravno.Sinan joj daje rok do sledećeg jutra da razmisli inače će on pocepati priznanje pošto njemu ništa ne znači.A zatim se sreće sa njenim ocem i govori mu da Feride nije pristala.Na Feridinu žalost njen otac je dobro poznaje i zna da će popustiti jer previše voli Mahira da bi dozvolila da njegov otac završi na vešalima.

Mahir odlazi u bolnicu i saznaje da je stanje tužioca Ahmeta loše.
Sinan razgovara sa svojim ocem i govori mu da je M.S. upao u njegovu zamku.Uskoro će se oženiti sa Feride i osvetiće se.

Sledeće jutro na radiju objavljuju predsednikovu odluku o tome ko će biti pogubljen i među ostalim imenima se pojavljuje i ime Nazifa Kare.Porodica Kara je slomljena zbog toga.Feride od svoga oca saznaje da će Nazifa pogubiti za zločin koji nije počinio i ne može da prihvati to.Porodica Kara se sprema da odu svi do zatvora da posete Nazifa.

Feride odlazi do Sinana i saopštava mu da pristaje da se uda za njega a za uzvrat on će joj odmah nakon venčanje dati priznanje.Njegov osmeh na licu govori sve.Ovaj put neće dozvoliti da stvari krenu naopako.Feride želi da venčanje bude što pre zato što ima jako malo vremena.Sinan žali što Feride želi to venčanje da bi spasila Mahirovog oca a ne zbog njega.Nakon što izađe iz novinske kuće Feride odlazi u njihovu čajnu baštu i piše Mahiru oproštajno pismo i skida prsten.Predaje ga Jasinu da ga da Mahiru i vreća se kući.Njen otac već zna za radosne vesti.Sinan ga je zvao i obavestio ga da je Feride pristala da se uda za njega dok je njena majka u čudu i ne može da veruje.Tek što su pokopali Meliha.Ona i ćerka ostaju same i Kerime želi objašnjenje od ćerke zato što je sigurna da Feride nešto krije.Feride ne želi da kaže istinu.To venčanje je ono što su želeli.Sinan je prikladan zet za njihovu porodicu.Zašto uopšte preispituje njenu odluku kada je do nedavno i ona želela to venčanje?
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  4 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site