Karadaji 65 epizoda,Priznanje je u Feridinim i Mahirovim rukama - Page 3 of 3 - Turske-Serije.Net

Karadaji

Karadaji 65 epizoda,Priznanje je u Feridinim i Mahirovim rukama

By  | 

Mahir dobija Feridino pismo od Jasina i saznaje da ga Feride ostavlja.Nije mu jasno šta se desilo.Odlazi do nje i ulazi joj u sobu kroz prozor.Ne prihvata njenu odluku i želi objašnjenje.Vraća joj prsten na ruku i govori joj da će je ugrabiti ako mu sama ne prizna.Feride mu priznaje da Sinan ima Turgutova priznanje i da je ucenjuje sa njim.Nije joj ostavio izbor ili će se udati za njega ili će Nazifa obesiti.

Nedždetova pevaljka ne želi tako lako da se preda,da prihvati poraz i Nedždetovo odbijanje i pravi se da je u nesvesti.Nedždetu javljaju dok je sa Ajten šta se desilo i on odlazi kod nje.Igrica joj je uspela.Odvodi je kući i provodi noć sa njom.

Mahir sada zna da priznanje još uvek postoji i da nije uništeno.Ima plan za koji mu treba Feridina pomoć.

Feridini roditelji su spremni za njeno i Sinanovo venčanje.A Feride odlazi do Sinanove kancelarije i postavlja mu jedan uslov.Zahteva da odmah nakon venčanja dobije priznanje i Sinan pristaje.Aktovka sa Turgutovim priznanjem je u kolima.Na putu do matičara put će im preprečiti Mahir koji ne želi da izgubi Feride i svog oca.Nisam pristalica nasilja ali Sinanu treba neko da razbije nos.Mahir je ostao dužan Sinanu dobre batine još od pokušaja venčanja i ovaj put će ga dobro pretući.Turgutovo priznanje je napokon u Mahirovim i Feridinim rukama.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  4 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site