Karipski cvet 15. epizoda!

Karipski cvet-Flor do Caribe

Karipski cvet 15. epizoda!

By  | 

15 epizoda
Cassiano i Duque dolaze u neki grad. Narednici iz baze upoznaju Isabel. Vode je da joj pokažu gde stanuju, te se bore za njenuaklonost. Donato je tužan jer nije uspeo da započne novi život. Alberto kaže Heliju da on upravlja firmom, a ne Dionisio. Bibiana traži posao za Donata i Helija. Helio nazove Bibianu i kaže joj da je našao posao za oca. Dom Rafael šalje svoje plaćenike da nađu Cassiana i Duquea. Duque i Cassiano upoznaju Amaralinu. Ona im odluči pomoći. Donato i Bibiana se prepiru zbog Helija. Cassiano susretne Cristal. Amparo moli Duquea da nađe Cristal. Cristal poljubi Cassiana.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site