Karipski cvet 16. epizoda!

Karipski cvet-Flor do Caribe

Karipski cvet 16. epizoda!

By  | 

Cristal odluči pomoći Cassianu. Cassiano se javi Chicu i zamoli ga da svima najavi njegov povratak kući. Chico nikome ništa ne govori. Narednici pripremaju doručak Isabel koja se uselila kod njih. Donato odluči kupiti brod i početi ispočetka. Juliano ga podržava. Djevojčice iz nevladinog udruženja prepoznaju na hotelskim snimkama turiste koji su ih zlostavljali. Isabel predstavljaju kao novu narednicu Alphi. Alberto nazove Ester i pozove je da ručaju s dvojicom klijenata.
Doralice i Quirino objasne Williamu zašto je usvojen, ali on ne razume. Cristal smisli kako će Duquea i Cassiana poslati u Brazil. Ester dolazi u Albertov ured i prepozna dvojicu klijenata. To su turisti za kojima traga. Turist pokuša zavesti Ester pred Albertom. Donato i Juliano odluče kupiti brod. Donato misli da je Bibiana pozajmila novac od Helija i naljuti se. Policija dolazi u restoran u kojem Ester i Alberto razgovaraju s klijentima i odvode ih.
Narednik Rodrigo i Amadeu žele izbaciti Isabel iz kuće, ali Ciro se buni. Dada i Candinho žele otići sa Julianom u Natal. Alberto i Ester se raspravljaju zbog Esterine prijave policiji. Amarilina i Cristal kupe odeću Duqueu i Cassianu. Amaralini ispadne silka. Duque je pogleda, a Amaralina se uznemiri. Plaćenici dom Rafaela dolaze u pansion u kojem su Duque i Cassiano.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site