Karipski cvet 17. epizoda!

Karipski cvet-Flor do Caribe

Karipski cvet 17. epizoda!

By  | 

Cassiano i Duque uspevaju pobeći plaćenicima. Amaralina i Cristal im pomažu. Helio daje Bibiani novac kako bi Donato kupio brod, ali moli je da ocu ne govori odakle joj novac. Amaralina pokaže Duquevom dedi sliku, a on se iznenadi. Dionisio primieti da Ester i Alberto imaju probleme. Plaćenici dom Rafaela dolaze u klub. Amaralina prikrije Duquea i Cassiana. Alberto i Ester se prepiru, a ona ode od kuće. Alberto je odlazi tražiti. Cristal pozove Cassiana da ostane u Gvatemali. Alberto odlazi Samuelu i moli ga da umiri Ester. Ester dođe kod roditelje i tu ugleda Alberta. Amaralina se nije pojavila da odvede Cassiana i Duquea u luku. Ariana beži. Candinho je očajan. Cristal odlazi u luku da se oprosti od Cassiana i poljubi ga. . Amaralina se pojavi na brodu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site