Karipski cvet 18. epizoda! Cassiano se vraća kući!

Karipski cvet-Flor do Caribe

Karipski cvet 18. epizoda! Cassiano se vraća kući!

By  | 

Amaralina putuje u Brazil sa Duqueom i Cassianom. Dionisio ne odobrava Samucino prijateljstvo s Willianom. Ester i Dionisio se prepiru zbog njegovih predrasuda. Alberto ponizi Helija. Alberto se poveri Zuleiki u vezi sa svojim brakom. Ester čezne za Cassianom. Amaralina govori Duqueu da ima poseban razlog zašto želi naći dedu. Ester i Tais razgovaraju o Cassianu. Ester ne želi verovati da Cassiano ima dvostruki život. Cassiano prepozna Duquea na Amaralininoj slici.

Samuca nađe Dionisiovo odlikovanje na Albertovom sakou. Quirino se prepire sa Dionisiom i daje otkaz. Quirino govori Julianu da je dao otkaz. Sin ga podržava. Candinho traži Arianu. Duque i Cassiano dolaze u Natal. Amaralina nastavlja u Rio de Janeiro. Samuca želi da se Willian igra s njim, ali Quirino ne dopušta. Dionisio pokuša uveriti Samucu da se ne bi trebao družiti s Willianom, ali se Ester umeša. Razgovara s Albertom o Dionisiovoj netrpeljivosti. Helio opet moli Bibianu da ne oda Donatu da je on platio njegov brod. Cassiano dolazi kući i ugleda oca.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site