Karipski cvet 2. epizoda! Cassino upada u zamku!

Karipski cvet-Flor do Caribe

Karipski cvet 2. epizoda! Cassino upada u zamku!

By  | 

Karipski cvet 2. epizoda! Cassino upada u zamku!
Cassiano i Ester planiraju venčanje. Alberto planira poslati Cassiana na Karibe Dom Rafaelu. On moli Cassiana da odnese dijamante Dom Rafaelu. Cassiano prihvata taj zadatak. Ester nije srećna zbog tog  njegovog putovanja, ali ga podrži. Cassiano joj obeća da će se vratiti čim preda dijamante. Alberto zameni dijamante kristalima soli. Dionisio stavlja lažne dijamante u kovčeg sa šifrom koju zna samo Dom Rafael. Lindaura kaže Samuelu da je Ester dobila verenički prsten, pokaže mu ga, a on se seti da je njegova mama imala isti takav. Cassiano dolazi na Karibe. Dom Rafael ga dočeka, te mu govori da će ga pustiti kući tek kad proveri dijamante koje je doneo.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site