Karipski cvet 20. epizoda!Cassiano planira osvetu!

Karipski cvet-Flor do Caribe

Karipski cvet 20. epizoda!Cassiano planira osvetu!

By  | 

Cassiano i Ester se nadju u svojoj kolibici. Cassiano joj priča što mu se dogodilo, a ona mu ne veruje. On je poljubi. Candinho u snu ugleda Devicu i ona mu kaže gde će naći kozu Arianu. Juliano odlazi Natalijinoj kući i kaže joj da nije uspeo naći brod za nju, ali da može koristiti njegov. Ona prihvati i pozove ga na kafu. Alberto priprema doručak svojoj porodici. Samuca i Laurinha uživaju. Donato odlazi u ribolov usred oluje, ali nije pričekao Juliana. Juliano i Bibiana se zabrinu kada vide da je Donato isplovio.

Helio razgovara s Albertom o Cassianu, ali on ga ponovno ponizi. Viridiana kaže Dadai i Linu da je sanjala Candinhov povratak. Candinho nalazi Arianu i vraća se kući. Lipe čeka oca na plaži. Nevladino udruženje dobija veliku narudžbu za pletene stvari. Alberto odlazi Cassianu. Cassiano planira osvetu. Upozna ga s Duqueom i kaže Albertu da je to veliki investitor. Bibiano ugledaju Donatov brod. Cassiano ispituje Ester o Samuci.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site