Karipski cvet 21. epizoda! Cassiano sumnja da mu je Samuca sin!

Karipski cvet-Flor do Caribe

Karipski cvet 21. epizoda! Cassiano sumnja da mu je Samuca sin!

By  | 

Cassiano sumnja da je Samuca njegov sin. Doralice moli Nataliju da se ne upušta u vezu sa Julianom. Zuleika odlazi kod Helija, a on je iskoristi kako bi saznao informacije iz Dionisiove kuće. Cassiano odlazi kod Samuela i Lindauri kako bi mu potvrdili da je Samuca njegov sin. Dionisio se brine za Alberta i firmu. Alberto kaže Ester da neće dopustiti da mu Cassiano uzme Samucu. Cassiano uveri sestru da nije krijumčar dijamantima.

Lipe govori ocu da želi biti ribar. Cassiano nalazi lokal za svoj bar. Alberto kaže Heliju da proda rudnik. Duque i Cassiano pregovaraju o baru koji će se zvati Karipski cvet. Alberto zamoli Yvete da istraži Duquea. Natalia poziva Juliana da joj bude pomoćnik. Juliano vodi Nataliju i njene kćeri na pučinu i ne može prikriti svoj interes za Nataliju. Cassiano odlazi kod Ester u nevladinu organizaciju. Yvete u svojoj istrazi ne nalazi ništa o Duqueu. Juliano poljubi Nataliju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site