Karipski cvet 23. epizoda!Ester govori Samuci da je Cassiano njegov tata.

Karipski cvet-Flor do Caribe

Karipski cvet 23. epizoda!Ester govori Samuci da je Cassiano njegov tata.

By  | 

Karipski cvet 23. epizoda!Ester govori Samuci da je Cassiano njegov tata.
Cassiano doručkuje sa Samucom. Juliano odlazi kod Natalije kako bi razgovarali o onom poljupcu. Ona se priseti razgovora s Doralice. Cassiano i Alberto se prepiru zbog Samuce. Candinho daje dar Williamu i Lipeu. Alberto kaže Ester da Samuca možda nije Cassianov sin. Cassiano kaže Oliviji i Chicu da želi biti Samucin tata. Cassiano dogovori susret sa Ester u kolibi.

Samuca nosi osvojeni pehar dedi i baki. Tu ugleda Cassiana. Chico zamalo da nije odao Cassianu da je to njegov sin. Olivia pokuša odgovoriti Cassiana od kupovine bara, ali on je odlučan. Cassiano i Duque potpišu ugovor o iznajmljivanju. Helio upozna Duquea i nepoverljiv je prema njemu. Ester kaže Samuci da je Cassiano njegov tata.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site