Karipski cvet 26. epizoda!

Karipski cvet-Flor do Caribe

Karipski cvet 26. epizoda!

By  | 

Karipski cvet 26. epizoda!
Candinho uveri Samucu da nije loše imati dva oca. Samuca zove Cassiana tata. Duque se i dalje trudi oko Yvete. Carol odlazi Julianu i kaže mu da će mu pomoći u vezi sa Natalijom. Tais kaže Carol i Mili da joj se sviđa Helio. Dionisio odlazi kod Alberta i kaže mu da je Guiomar došla. Alberto kaže da bi joj trebalo zabraniti ulazak. Cassiano moli narednika da mu pomogne da prijavi dom Rafaela. Ester sretne Guiomar.

Cassiano govori Oliviji da mu je Samuca rekao “tata”. Guiomar upozna svoje unuke. Ciro pozove Milu i Carol na zabavu. Duque želi kupiti rudnik Albuquerquea. Yvete kaže Albertu da je videla Ester, Samucu i Cassiana skupa,srećne. Carol pozove Nataliju na zabavu. Helio je i dalje nepoverljiv prema Duqueu. Ester se obrati Simone kako bi pomogla Samuci i Laurinhi kada se ona bude rastajala od Alberta. Juliano kaže Quirinu da je zaljubljen u Nataliju i da će ustrajati na njihovoj vezi. Guiomar i Alberto se sretnu, a on je izbaci iz kuće.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site