Karipski cvet 29. i 30. epizoda!

Karipski cvet-Flor do Caribe

Karipski cvet 29. i 30. epizoda!

By  | 

Karipski cvet 29. i 30. epizoda!
29 epizoda
Tais nestrpljivo čeka Helija. Njega nema. Ona odlazi njegovoj kući. Tamo nalazi žensku torbu. Ona odlazi, a Helio kaže Zuleiki da ode. Alberto odlazi kod dom Rafaela i iznosi mu predlog. Tais ne želi razgovarati s Heliom. Donatopokuša da razveseli Felipea. Amparo moli Alberta da preda Cristal pismo. Ester se veseli prodaji bikinija. Cassiano zove Ester da izađu. Inspektor nosi dom Rafaelu dosije o Cassianu.

30 epizoda
Alberto dobije dosije o Cassianu. Helio plače dok govori o očevom zatvoru. Tais moli Ester da dopusti da Samuca provede dan sa Cassianom. Guiomar odlazi da razgovara sa Candinhom i zamoli ga da je odvede Viridiani. Guiomar kaže Viridiani da će se osvetiti Dionisiju. Cassiano se igra sa Samucom. Alberto nazove Ester kad sazna da je Samuca kod Cassiana i počne vikati. Juliano kuva kod Natalije. Guiomar i Dionisio se raspravljaju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site