Karipski cvet 31. epizoda!

Karipski cvet-Flor do Caribe

Karipski cvet 31. epizoda!

By  | 

Karipski cvet 31. epizoda!
Alberto odlazi kod Cristal i otkrije da ona poznaje Cassiana. Cristal razgovara sa Amparo. Dom Rafael želi saznati na kakvu to turneju Cristal ide. Cassiano odlazi u Albertovoj kući. Ester ide s njim. Ester pita Cassiana da li je imao drugih žena. Mila zamalo da ne udari Juliana u Natalijinoj sobi. Alberto dolazi s puta. Ester traži razvod, ali Alberto joj preti. Inspektor Gonçalo je u Vili dos Ventos kako bi uhvatio Cassiana. Ester ne veruje Albertu, te zove Cassiana i savetuje mu da pobegne. Alberto otkrije da je Ester javila Cassianu da ga inspektor traži. Gonçalo dolazi kod Olivije. Ona mu kaže da Cassiano nije kod kuće i otprati ga. Gonzalo javi Albertu da nije našao Cassiana, a Alberto se naljuti. Alberto pokaže Ester DVD sa Cristalinom posvetom Cassianu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site