Karipski cvet 39. epizoda! Piloti spašavaju Cassiana!

Karipski cvet-Flor do Caribe

Karipski cvet 39. epizoda! Piloti spašavaju Cassiana!

By  | 

Karipski cvet 39. epizoda! Piloti spašavaju Cassiana!
Duque ima problema s ulaskom u Gvatemalu jer mu je pasoš lažni. Piloti odlaze u misiju spašavanja Cassiana. Duque kontaktira s Tais kako bi je umirio. Quirino i Doralice se zabrinu zbog Julianovog nestanka. Piloti uspevaju doći na posed dom Rafaela. Ester kaže roditeljima da ne želi Dionisiov novac. Quirino odlazi Natalijinoj kući kako bi našao Juliana. Juliano dolazi kući i kaže šta se dogodilo. Natalia dolazi kući i uspeva tiho ući u svoju sobu. Mila misli da je Natalia pobegla sa Julianom. Mila i Carol se iznenade kada je ugledaju u krevetu. Carol opazi da je mama mokra. Piloti uspevaju spasiti Cassiana i beže s imanja dom Rafaela. Duque uzima Rafaelove dijamante i deli ih zarobljenicima kao platu. Isabel nalazi Duqueovo pismo u kojem piše da se neće vratiti u Brazil. Alberto uzme Samucu i Laurinhu u školi i otputuje, a da se nije javio Ester. Ona se zabrine.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site