Karipski cvet 4. epizoda!

Karipski cvet-Flor do Caribe

Karipski cvet 4. epizoda!

By  | 

Karipski cvet 4. epizoda!
Dom Rafael otkrije među Cassianovim dokumentima da je on pilot brazilskih vazdušnih snaga. Alberto dobije dojavu od Dom Rafaela i pravi se da ne zna ništa o kristalima soli koji su došli umesto dijamanata. Dom Rafael govori da će ubiti Cassiana. Cassiano sluti da mu je Alberto namestio. Samuel pokaže prsten koji je napravio za Ester i Cassiana. Zamoli Lindauru da napravi lepu večeru kada Cassiano bude prosio Ester. Ester pozove Cassianovu porodicu na večeru. Lindaura i Samuel razgovaraju o njenoj udaji. Ester pita Alberta o Cassianu, a on se pravi da ništa ne zna o njemu. Dom Rafael zove Duquea i kaže mu da ubije Cassiana. Dionisio pokuša stupiti u kontakt s Dom Rafaelom, ali Alberto mu ne dopusti. Cassiano pokuša pobeći iz rudnika i povredi se. Ester provede noć u kolibi i čeka Cassiana. U zoru se pojavi Alberto.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site