Karipski cvet 41. epizoda!

Karipski cvet-Flor do Caribe

Karipski cvet 41. epizoda!

By  | 

Karipski cvet 41. epizoda!
Ester se vraća kući sa decom.Samuca odbacuje Cassiana. Rodrigo i Ciro misle da su Isabel i Amadeu proveli noć zajedno. Bibiana i Donato primećuju da se Helio nije promenio. Dom Rafael i Duque dolaze u Rio. Cassiano kaže Ester da ima nalaz DNK analize i da će priznati Samucu. Alberto ugleda Ester i Cassiana zajedno. Amadeu i Isabel se ljube na plaži. Cristal plače jer joj nedostaje otac. Dom Rafael je pronađe.

Amparo i Duque se uplaše njegove reakcije kada shvati da one nikad nisu bile otete. Alberto govori Guiomar da se nije pokajao zbog onoga što je učinio Cassianu. Doralice nalazi Dionisiovu sliku iz mladih dana. Mila kaže Nataliji da dolazi njen otac. Cassiano kaže Ester da se čuo sa advokatom. Tais kaže Bibiani da voli Helija, ali da mu više ne veruje. Duque kaže dom Rafaelu da se pokaje pred Bogom zbog ljudi koje je držao u zatočeništvu. Samuel misli da je sat koji je našao kod Dionisija pripadao njegovom ocu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site