Karipski cvet 43. epizoda!

Karipski cvet-Flor do Caribe

Karipski cvet 43. epizoda!

By  | 

Karipski cvet 43. epizoda!
Cristal nazove Cassiana. Ester je ljubomorna. Dora odlazi kod Bibiane na razgovor. Ona je uveri da može usvojiti mnogo dece. Alberto se posvađa sa Guiomar. Ciro predloži Mili da ode sa njom u Sao Paulo. Ona kaže da ne zna da li ga voli, te prekida vezu. Alberto razgovara sa advokatom o razvodu. Ciro je tužan. Rodrigo ga prisiljava da izađe iz sobe. Cassiano pita Ester sme li poljubiti Samucu za laku noć. Samuca kaže Cassianu da će ga podučiti kako će biti fantastičan otac.

Cassiano priprema otvorenje Karipskoga cveta. Dolazi Duque. Ester predlaže Tais da otvore firmu. Dionisio optuži Doralice da mu je ukrala slike iz mladosti. Reinaldo dolazi Natalijinoj kući. Cristal poljubi Cassiana. Ester to vidi.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site