Karipski cvet 47. epizoda!

Karipski cvet-Flor do Caribe

Karipski cvet 47. epizoda!

By  | 

Karipski cvet 47. epizoda!

Alberto gleda Ester i Cassiana kako spavaju u kolibi na plaži. Odlazi kako ga niko ne bi video. Ester se budi i zove Cassiana da odu. Alberto se priseća detinjstva, Cassiana i Ester. Vraća se kući uznemiren. Cassiano vodi Laurinhu i Samucu u školu. Alberto sretne Cassiana sa decom i uzme Laurinhu. Mila govori Reinaldu da ga Natalia želi zameniti mladjim momkom. Natalia odlazi Julianu i kaže mu da je oterala Reinalda iz kuće.

Duque sazna da njegova producentkinja neće doći da organizuje reviju. Nicole pozove Guiomar kako bi pomogla Duqueu. Rodrigo razgovara sa Carol na plaži. Chico kaže Cassianu i Amaralini da je Candinho leteo letećim tanjirom. Helio otprati Albertovog advokata u Nevladino udruženje. Ester sazna da će morati napustiti zgradu unutar 24 sata. Ester zaboravi otići po Laurinhu u školu. Alberto uzme kćer u školi i odvede je u svoj ured. Viridiana sazna da Alberto želi prisvojiti Udruženje, te ponudi da deca budu kod nje.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site