Karipski cvet 5. epizoda! Cassiano postaje rob Dom Rafaelu!

Karipski cvet-Flor do Caribe

Karipski cvet 5. epizoda! Cassiano postaje rob Dom Rafaelu!

By  | 

Alberto kaže Ester da je poslao Quirina da dočeka Cassiana na aerodromu, ali da on nije došao. Ester se brine. Alberto govori Ester da je Cassiano pobegao sa dijamantima i da ga traži policija. Ester moli za pomoć da joj pomognu da nadje Cassiana. Alberto kaže dedi da sve ide po planu. Duque moli Dom Rafaela da poštedi Cassianov život. Cassiana odvedu do nekog ponora kako bi ga ubili, ali Duque ga spašava. Dom Rafael kaže Cassianu da će biti njegov rob i da će Duque osetiti posledice ako odbije poslušnost. Dionisio predaje Albertu faks koji je dobio od Dom Rafaela. U njemu je Cassianova posmrtnica i pretnja smrću Albertu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site